Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής ανακοίνωσε τη διεξαγωγή σεμιναρίων για ΜμΕ τροφίμων, τα οποία θα καλύψουν θέματα όπως η ποιότητα και η πιστοποίηση των προϊόντων, οι διαδικασίες ασφάλειας και υγείας, η ανάπτυξη επιχειρηματικότητας και η χρηματοδότηση. Ομιλητές με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία, από ακαδημαϊκά ιδρύματα, πανεπιστήμια, εταιρείες, επιχειρήσεις τροφίμων, κυβερνητικές υπηρεσίες, θα παρουσιάζουν τα θέματα παρέχοντας πρακτικές συμβουλές για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τροφίμων.
Τα διήμερα σεμινάρια, που θα διεξάγονται απογεύματα Παρασκευής και πρωινά Σαββάτου, θα ξεκινήσουν από τις 27 Ιανουαρίου 2017 και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 18 Μαρτίου 2017. Οι περιοχές στις οποίες θα διεξαχθούν είναι: Ανώγυρα, Ακάκι, Γαλάτα, Αθηαίνου, Κυπερούντα, Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ (συνδιοργάνωση), Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου(συνδιοργάνωση), Οδού. Σημειώνεται πως κάθε διήμερο σεμινάριο είναι αυτοτελές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν ένα οποιοδήποτε σεμινάριο από τα οκτώ. Εάν το επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν και περισσότερα του ενός σεμινάρια. Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα: https://goo.gl/5LdQOT, όπως επίσης και σε έντυπη μορφή στα συνεργαζόμενα Κοινοτικά Συμβούλια και στα Πανεπιστήμια. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στείλετε ηλ. μήνυμα στο cyfoodmuseum@gmail.com ή να τηλεφωνήσετε στο 99 29 51 50. Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής (http://foodmuseum.cs.ucy.ac.cy) είναι ένας μη κερδοσκοπικός πολιτιστικός και ερευνητικός οργανισμός με έδρα του τη Λευκωσία, που δραστηριοποιείται σε θέματα γαστρονομίας και τροφίμων.
0 Comments
Leave a Reply. |
APXEIO
May 2024
Click to set custom HTML
Click to set custom HTML
|