0 Comments
Tα κλασσικά λουβιά μας όπως τα φτιάχνει η μανούλα μου και έτσι έμαθα να τα μαγειρεύω και εγώ.20/7/2019 ΓΡΑΦΕΙ Η Μίνα Σαμψών Ιούλιος 2017. 45 χρόνια μετά και οι μνήμες πάντα έντονες, σαν να έγιναν όλα χθες. Την ιστορία την είδες να εξελίσσεται μπροστά σου, μέσα στο ίδιο σου το σπίτι αλλά κανείς δεν μπορεί ή ίσως δεν θέλει να σε ακούσει γιατί τότε ήσουν μόλις 5 και τι μπορεί να θυμάσαι εσύ; Και αν όντως θυμάσαι κάποια πράγματα όπως λες, γιατί να σε πιστέψουν εσένα γλυκιά μου όταν εσύ είσαι το παιδί του «μοναδικού ενόχου», του «μεγαλύτερου προδότη» και λογικά θα θες να καλύψεις τον πατέρα σου γιατί κανένα παιδάκι δεν θέλει να του κατηγορούν τον γονιό. Και όμως εκείνα που εγώ θυμάμαι και όσες εικόνες υπάρχουν καταγεγραμμένες στο μυαλό από εκείνη την μαύρη εποχή, δεν με ενδιαφέρει πια αν μου τα αμφισβητήσει κανείς. Μη λυπάσαι για τις καλές στιγμές που πέρασαν. Να χαίρεσαι που κάποτε υπήρξαν.
Υλικά
Κόβουμε τα αχλάδια και το μήλο σε κύβους (όχι μικρούς, κανονικούς) και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε σε ροδέλες, τις προσθέτουμε στο μπολ μαζί με τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε. Μια ευτυχισμένη ζωή έχει να κάνει με τη γαλήνη
του νου Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός |
APXEIO
January 2024
Click to set custom HTML
Click to set custom HTML
|