Εύκολη και γρήγορη συνταγή που την απολαμβάνουμε συχνά στο σπίτι όταν θέλουμε κάτι να φάμε στο τσακ μπαμ. ΥΛΙΚΑ
4 μερίδες 500 γρ σπανάκι 6 αυγά 1 φρέσκο κρεμμύδι 1 κτλ γλ πάπρικα 50 γρ φέτα Λίγο λάδι ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Κόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι σε ψιλά κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μας Ρίχνουμε και το σπανάκι αφού το πλύνουμε καλά και εάν χρειάζεται το κόβουμε σε κομμάτια. Το τσιγαρίζουμε να μαραθεί προσθέτουμε ελάχιστο νερό εάν χρειάζεται και αφήνουμε να βράσει 3-4 λεπτά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε να κάψει λίγο λάδι και ρίχνουμε την φέτα μας να λιώσει. Προσθέτουμε τα αυγά ανακατεύοντας και μετά το σπανάκι και την πάπρικα και τα ανακατεύουμε συνεχώς για περίπου 2-3 λεπτά οπότε και είναι έτοιμα για σερβίρισμα. Καλή μας όρεξη!
0 Comments
Leave a Reply. |
APXEIO
January 2024
Click to set custom HTML
Click to set custom HTML
|