Πανεύκολη και τόσο νόστιμη και υγιεινή συνταγή για σολομό .Στο σπίτι το μαγειρεύω πολύ- πολύ συχνά και το σερβίρω με καστανό ρύζι και μια ωραία πράσινη σαλάτα με ντοματίνια. ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
4 Φιλέτα φρέσκου σολομού 4 κουταλάκια σούπας μουστάρδα απλή 2 λεμόνια Άνηθος φρέσκος ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγανάκι τα φιλέτα σολομού μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το λεμόνι με την μουστάρδα και λίγο πριν βγάλουμε τα φιλέτα από το τηγανάκι, τα περιχύνουμε με το περιεχόμενο του μπολ. Περιμένουμε δύο λεπτά μέχρι να πήξει η σαλτσούλα μας. Σερβίρουμε με άνηθο από πάνω και βάζουμε στο πιάτο μας με ρύζι και σαλατούλα. Απολαμβάνουμε τον σολομό μας με ένα ποτηράκι παγωμένο κρασί της αρεσκείας μας,
0 Comments
Leave a Reply. |
APXEIO
January 2024
Click to set custom HTML
Click to set custom HTML
|