Συνταγές σπιτικές, αγαπημένες γεύσεις και μυρωδιές που νοσταλγώ, τα φαγητά της Κυριακής όπως τα έφτιαχνε η καλαμαρού γιαγιά μου, οι αδελφές της, η κόρη της, οι φίλες της. Γιατί το τραπέζι της Κυριακής είναι μαγικό και δημιουργεί αναμνήσεις που κουβαλάμε μια ζωή. Εύκολη, γρήγορη και η πιο γευστική τυρόπιτα που έχετε δοκιμάσει. Πάντα υπήρχε στο τραπέζι της Κυριακής και με μια σαλάτα μπορεί να είναι ακόμη και κυρίως πιάτο. ΥΛΙΚΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Τόσο απλό που δεν θα το πιστεύετε! Απλά αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μας σε μια λεκάνη και τα ζυμώνουμε με το χέρι. Εν τω μεταξύ προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς και βουτυρώνουμε καλά το ταψί μας. Απλώνουμε το μείγμα μας ομοιόμορφα και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε για περίπου σαράντα λεπτά και η τυρόπιτα μας είναι έτοιμη για να την απολαύσουμε. Συνοδεύεται καταπληκτικά με σαλάτα ρόκας και ένα ποτηράκι κρασί της αρεσκείας σας. Δοκιμασμένη συνταγή που γίνεται «τσακ μπαμ» και κερδίζει τις εντυπώσεις.
1 Comment
Φοιβος Μοριδης
16/12/2016 09:48:05
Επειδή θα τη φτιάξω τη Δευτέρα που επιστρέφω Αθήνα Μινα μου,ααααν δεν έχω χαλουμι
Reply
Leave a Reply. |
APXEIO
January 2024
Click to set custom HTML
Click to set custom HTML
|