Εύκολο, νόστιμο και απόλυτα καλοκαιρινό. Ένα φαγητό που αρέσει σε όλους στο σπίτι , τρώγεται κρύο και είναι σκέτη γλύκα. ΥΛΙΚΑ
2 μεγάλες μελιτζάνες 2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 4 φέτες τυρί του τοστ άπαχο ή 4 κουτ. σούπας τυρί κατίκι ή 4 κουτ. τυρί φέτα μαλακή 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο λίγο μαϊντανό λίγο βασιλικό αλάτι πιπέρι ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Κόβετε τις μελιτζάνες σε ροδέλες, τις βάζετε σε ένα μπολ με αλάτι και τις αφήνετε μία ώρα να ξεπικρίσουν. Στη συνέχεια, τις ξεπλένετε με νερό, τις στεγνώνετε, τις αλείφετε με ένα κουταλάκι ελαιόλαδο και τις βάζετε σε ταψάκι με λίγο νερό. Τις ψήνετε για 10' στο φούρνο και από τις δυο πλευρές. Βάζετε από πάνω την κομμένη ντομάτα, το κατίκι ή την φέτα ή το τυρί του τοστ και πασπαλίζετε με βασιλικό. Ψήνετε στο φούρνο και 20 λεπτά. Απολαυστικό!
0 Comments
Leave a Reply. |
APXEIO
January 2024
Click to set custom HTML
Click to set custom HTML
|