Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και θα με θυμηθείτε. Όσοι έχουν φάει μου λένε πως είναι το πιο νόστιμο και μαλακό κότσι στον κόσμο! ΥΛΙΚΑ
2 χοιρινά κότσια (1.500γρ. το καθένα) 3-4 κουτ. σούπας αλάτι χοντρό 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 1 κλαδάκι δεντρολίβανο 2 σκελίδες σκόρδου 2-3 δαφνόφυλλα 1 μπουκάλι μπίρα 1 πορτοκάλι για το άλειμμα 1/2 φλιτζανιού μουστάρδα Μέλι 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες ξύσμα από 1 πορτοκάλι 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς. Πασπαλίζουμε τα κομμάτια μας με χοντρό αλάτι. Σε ένα μπολ κτυπάμε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο το λιωμένο σκόρδο και το μέλι μας. Στρώνουμε τα κρεμμύδια μας στη γάστρα και τοποθετούμε τα κότσια μας από πάνω, το ένα δίπλα στο άλλο και όρθια. Με ένα πινελάκι τα αλείφουμε με το μίγμα και με όσο περισσέψει τα περιχύνουμε.
0 Comments
Leave a Reply. |
APXEIO
January 2024
Click to set custom HTML
Click to set custom HTML
|