Τέλεια και γρήγορη πατατοσαλάτα και κυρίως ελαφριά. Την φτιάχνουμε στο σπίτι συχνά και είναι καταπληκτική ακόμη και ως κυρίως πιάτο! ΥΛΙΚΑ
4 μέτριες πατάτες (περίπου 750 γρ) 1 σέλερι ψιλοκομμένο ½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη ¼ του φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 κ.σ μουστάρδα 1 κ.γ ξίδι Αλάτι /πιπέρι 1 αυγό βρασμένο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Πλύνε τις πατάτες και κόψε τις σε μικρά κυβάκια, αφήνοντας τη φλούδα τους. Σε μια κατσαρόλα βράσε τις πατάτες για 20-25 λεπτά. Στράγγιξε καλά Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τη μαγιονέζα, το σέλερι, το πιπέρι, το κρεμμύδι, τη μουστάρδα, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι. Πρόσθεσε τις πατάτες και το αυγό και ανακάτεψε ελαφρά να ανακατευτεί. Βάλε στο ψυγείο να δροσίσει για αρκετές ώρες.
0 Comments
Leave a Reply. |
APXEIO
January 2024
Click to set custom HTML
Click to set custom HTML
|