Συνταγές σπιτικές, αγαπημένες γεύσεις και μυρωδιές που νοσταλγώ, τα φαγητά της Κυριακής όπως τα έφτιαχνε η καλαμαρού γιαγιά μου, οι αδελφές της, η κόρη της, οι φίλες της. Γιατί το τραπέζι της Κυριακής είναι μαγικό και δημιουργεί αναμνήσεις που κουβαλάμε μια ζωή. Το αγαπημένο πρόγευμα των παιδιών μου, το φτιάχνουμε συνέχεια και τα αγόρια μου έχουν γίνει πια οι απόλυτοι ειδικοί των scrambled αυγών Farma’s Style. Απολαυστικό και μπορεί να σερβιριστεί και ως κυρίως γεύμα με διάφορες παραλλαγές αναλόγως των προτιμήσεων σας. ΥΛΙΚΑ
8 αυγά ελαφρώς χτυπημένα 1/3 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος light 25 γραμμάρια βούτυρο κομμένο σε κυβάκια Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Σε μπολ, ρίχνουμε τα ελαφρώς χτυπημένα αυγά και την κρέμα γάλακτος. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε με πιρούνι μέχρι να σχηματιστούν φουσκάλες στην επιφάνεια του μίγματος. Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο. Κατόπιν προσθέτουμε σιγά-σιγά το μείγμα αυγών. Ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα για 2 λεπτά σπρώχνοντας τα έτοιμα αυγά προς το κέντρο του τηγανιού, ώστε να μαγειρευτούν ομοιόμορφα όλα τα αυγά. Όταν είναι έτοιμα, αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε αμέσως με φρυγανισμένο βουτυρωμένο ψωμί και ρίχνουμε από πάνω το φρεσκοτριμμένο πιπέρι μας. Ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσετε τη μέρα σας! Καλή σας όρεξη!
0 Comments
Leave a Reply. |
APXEIO
January 2024
Click to set custom HTML
Click to set custom HTML
|