Η πιο γρήγορη και εύκολη εκδοχή ομελέτας που τη φτιάχνω σε δύο λεπτά και την καταβροχθίζουν σε μισό. Ιδανικό πιάτο για βραδινό με μια ωραία φρεσκοκομμένη πράσινη σαλάτα. ΥΛΙΚΑ6 αυγά3 κ.σ. αλεύρι0.5 ποτήρι νερού λάδιμισό ποτήρι γάλα φρέσκομισό ποτήρι κρέμα γάλακτος250 γρ. φέτα250 γρ. Γκούντα250 γρ. ένταμ200 γρ. Μπέικον200 γρ. ζαμπόν4 ντομάτες φρέσκιες3 πιπεριέςΚαλαμπόκιbaking powderαλάτι,πιπέριΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΨιλοκόβουμε όλα τα υλικά και τα απλώνουμε σε ένα πυρέξ ξεκινώντας από την ντομάτα.Στη συνέχεια χτυπάμε τα αυγά μαζί με το αλεύρι, το baking powder ,το γάλα και τη φρέσκια κρέμα , αλατοπιπερώνουμε και το ρίχνουμε από πάνω να πάει παντού.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 160 βαθμούς.Καλή μας όρεξη.Υγ. Αν είστε χορτοφάγοι, κανένα πρόβλημα απλά αφαιρέστε το ζαμπόν και το μπέικον και απολαύστε τη vegetarian εκδοχή της σουφλεομελέτας μας.
0 Comments
Leave a Reply. |
APXEIO
January 2024
Click to set custom HTML
Click to set custom HTML
|