Εύγευστη, θρεπτική και γρήγορη ότι καλύτερο για περίοδο που βρίσκεστε σε διατροφή. Προσωπικά τη φτιάχνω σχεδόν κάθε βράδυ και την απολαμβάνω. ΥΛΙΚΑ
Φύλλα μαρουλιού Ι τόνος κονσέρβα σε νερό 2 αυγά βραστά 2 μικρές κουταλίτσες ελαιόλαδο Χυμό φρέσκιου λεμονιού Λίγο μουστάρδα Λίγο αλάτι λίγο πιπέρι 2-3 φρυγανιές ολικής αλέσεως ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Πλένω τα μαρουλάκια μου και τα κόβω σε ένα μπολ. Προσθέτω τον τόνο αφού έχω αφαιρέσει το νερό Κόβω τα ήδη βρασμένα αυγά σε οκτώ κομμάτια. Σε ένα μπολάκι αναμειγνύω το λάδι, το λεμονάκι , τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο και με το μείγμα περιχύνω τη σαλάτα μου. Στο τέλος σπάω με τα χέρια τις φρυγανιές και πασπαλίζω από πάνω. Καλή μας όρεξη με υγεία και χαμηλές θερμίδες...
0 Comments
Leave a Reply. |
APXEIO
January 2024
Click to set custom HTML
Click to set custom HTML
|