H RCB και η C&C Publishing παρουσίασαν την πολυτελή έκδοση «Κύπρος: Ένα γαστρονομικό ταξίδι» στα Ρωσικά καθώς και τη δεύτερη έκδοση στα Γερμανικά και τα Αγγλικά. Στην παρουσίαση παρέστησαν και μίλησαν ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της RCB Bank Ltd Βλαντιμίρ Ποπόφ, οι οποίοι τόνισαν πως η εντυπωσιακή αυτή η έκδοση προσφέρει πολύ περισσότερα από ένα βιβλίο μαγειρικής, αφού προβάλλει με τον πιο ποιοτικό τρόπο τις ομορφιές της Κύπρου. Ο κ. Γεωργιάδης συνεχάρη την RCB Bank για την συγκεκριμένη προσφορά, σημειώνοντας πως αποτελεί απόδειξη κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και των πραγματικά στενών δεσμών της RCB με την κοινωνία.
ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της RCB Bank Βλαντιμίρ Ποπόφ εξέφρασε περηφάνια για την επιλογή αυτή της τράπεζας, ευχαριστώντας την ομάδα για την εξαιρετική δουλειά, που συνδυάζει τον πολιτισμό και την Ιστορία της Κύπρου με υπέροχες φωτογραφίες και συνταγές. Τα κύρια γεγονότα που συνδέθηκαν με τη συνεργασία της RCB με την C&C Publishing ήταν η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017 καθώς και η καθιέρωση από τα Ηνωμένα Έθνη του 2017 ως Διεθνές Έτος Αειφόρου Τουρισμού. «Η έκδοση ‘Κύπρος: Ένα γαστρονομικό ταξίδι’ συνδέει αρμονικά τα δύο αυτά γεγονότα. Αντανακλά τη γοητεία της Μεσογείου και τη ζεστασιά της φιλοξενίας των Κυπρίων. Αυτό το βιβλίο αξίζει την στήριξή μας», ανέφερε ο κ. Ποπόφ. Η εκδότρια Marrianne Salentine Traeger ευχαρίστησε με τη σειρά της την RCB σημειώνοντας πως η έκδοση αυτή «αποσκοπεί στο να εμπνεύσει με όλα αυτά που μας έχουν αγγίξει από την Κύπρο και το λαό της. Το βιβλίο μας είναι μια διακήρυξη της αγάπης μας για το νησί της αγάπης». Η έκδοση έχει ήδη αποσπάσει έξι διεθνή βραβεία. «Κύπρος: Ένα γαστρονομικό ταξίδι» Σε ένα συναρπαστικό ταξίδι 336 σελίδων, οι δημιουργοί της έκδοσης αφηγούνται και απεικονίζουν συναντήσεις με ανθρώπους, το τοπίο, τον πολιτισμό, τη φύση και τις παραδόσεις της Κύπρου. Μέσα από αξέχαστες φωτογραφίες και ρεπορτάζ, προσκαλούν τον αναγνώστη να ξεκινήσει ένα ασυνήθιστο γαστρονομικό ταξίδι στο νησί της Αφροδίτης. Οι 70 συνταγές έχουν ερευνηθεί, επανεξεταστεί και δοκιμαστεί προσωπικά από τον Γερμανό αρχιμάγειρα Φραντς Κέλερ και την ερευνήτρια κυπριακής γαστρονομίας Μαριλένα Ιωαννίδου. Οι φωτογραφίες είναι του γνωστού φωτογράφου Μάρκους Μπάσλερ. Η ομάδα που πέρασε 150 ημέρες στην Κύπρο περιλαμβάνει τους Αστριντ Τσίγκλμάιερ (Σομελιέ), Anja Jahn (φωτογράφο), Ρίτα Χενς (συγγραφέας), Όλιβερ Χικ – Σουλτς (γραφίστας) και την εκδότρια. Για παραγγελίες: feel-cyprus@cc-pr.com
0 Comments
Leave a Reply. |
APXEIO
August 2022
Click to set custom HTML
Click to set custom HTML
Click to set custom HTML
|